adidas zx flux “Klinkt als onweer.Als Ann

“Klinkt als onweer.

Als Anne trumbore voltooiing van de Boston marathon, ze houdt van de andere deelnemers, waar veel rennen, na in een roes.Als ze in een rij staan rijen mensen staan, de explosie kwam, was ze met een warme deken gewikkeld in, en probeer warm te blijven, om haar uit de bus zijn persoonlijke bezittingen.

“Dit is een adidas zx flux hard geluid, de bus was, iedereen draaide zich om,” zei ze.De mensen nog steeds in de werking van de invloed van de pijn na, wat zien we alleen de witte rook.Iedereen is van mening dat dit een soortgelijke vieringen, bijvoorbeeld een kanon. ”

In de tweede week van de persconferentie, Richard deslauriers, die verantwoordelijk is voor het onderzoek van de FBI – agent zei dat de bom kan afkomstig zijn van de druk van de bom is vol en nagels worden geplaatst in de zwarte nylon zakken. dat tot nu toe niemand de verantwoordelijkheid opgeÃĢist, “en de motivatie van de werkingssfeer van de verdachten is open.

Trumbore, Palo Alto is een inwoner, dat niet voor haar of andere spelers er iets verkeerd is, omdat ze in trance was, omdat veel van de vrijwilligers in de buurt er duidelijk geen paniek.Ze hoorde de sirenes naderen, maar ontkende in eerste instantie ze omdat ze niet bijzonder zeldzaam in de finish van de marathon.

“Je vaak mensen horen in de marathon einde alarm naar het ziekenhuis, gewond of een hartaanval, maar je hersenen niet onmiddellijk naar de bombardementen,” zei z adidas zx flux e.

Tot 10 of 15 minuten later, besefte ze dat sommige fouten van de explosie.De wedstrijd begint alle vrijwilligers aan de finish, sirenes, sterker, ze beginnen te luisteren naar mensen die praten over de telefoon in de doden en gewonden.

In Boston, Massachusetts General dokter George velmahos dinsdag in een persconf adidas zx flux erentie gezegd dat een van de slachtoffers te erkennen, de trauma afdeling amputatie “omdat de verwoestende gevolgen van de bom.

“Veel mensen hebben e adidas zx flux rnstige wonden, vooral het onderste gedeelte van het lichaam, de gevolgen van de explosie in het lichaam, en kleine stukjes van deeltjes, fragmenten, nagels,” zei hij.

Palo Alto inwoners riya suising zei dat ze in de rij staan voor een marathon gratis massage ting van ongeveer 45 minuten de wedstrijd toen ze na de explosie.

“Dat klinkt als onweer, maar het is anders,” zei ze.Het personeel dat alle lopers en masseur te evacueren.En dan weten we dat dit heel serieus. ”

Wie is van de explosie suising, drie straten ver te horen, zei dat ze de sporen van de explosie, met inbegrip van signaleringen en voorbijgangers.

Ze zei: “Ik zag een vrouw in huilen, huilen, misschien is familie.”Het is een grote dag, maar we zijn gelukkig, veilig is. ”

zei dat het onderzoek “wordt in de eerste fase, maar meer dan 1000 agenten uit de verschillende instellingen achter is meer dan 2000 leidt, heeft ontvangen.

Palo Alto inwoners van maandag dat ze klaar is met ongeveer 30 minuten voor de explosie, zij en haar familie uit de regio ‘s.

De inwoners van Kelly naar Palo Alto phyllis ter ondersteuning van haar zus, Natalie, midden in een spel.Met haar zus haar in een zeer laat, tot de menigte te dik, ze blijven.