adidas zx flux “India en Pakistan blijven de

“India en Pakistan blijven de inspanningen van de normalisering van de betrekkingen tussen de

Washington, 7 februari: India zal blijven tot de normalisering van de betrekkingen met Pakistan, minister van buitenlandse zaken van de betrekkingen “ze zegt dat het hier in Afghanistan en Pakistan, dat is de toekomst” hier “van de toekomst van het land.

“De toekomst van Afghanistan en Pakistan zal blijven trekken, de ontwikkeling van onze landen.Ze is onlosmakelijk verbonden met de toekomst van India, van onze regio ‘s, en het lot van India, dus ze is van cruciaal belang in de stabiliteit en de ontwikkeling van de Mathai zei, “een denktank in Washington.

“In Pakistan, zullen we blijven streven naar vrede, samenwerking en normalisering van d adidas zx flux e betrekkingen,” hij “op basis van de convergentie in de eigen woorden zei: verdieping van India strategische partnerschap” C adidas zx flux entrum voor strategische en internationale studies (CST ‘s).

In zijn toespraak zei, Mathai, in het afgelopen jaar, India en de Verenigde Staten hebben in nauw overleg en coördinatie in hun gemeenschappelijke visie is een stabiel, democratisch en welvarend Afghanistan.

Hij zei: “dit is een door het Afghaanse volk dat alleen de visie, maar ze hebben de steun van de internationale gemeenschap, de steun, de bevordering en de aanhouden adidas zx flux de inzet,” zei hij.

Mathai zei dat de taak om ervoor te zorgen dat de verzoening in Afghanistan de afgelo adidas zx flux pen tien jaar grote offers en inspanningen niet vergeefs zijn geweest.