adidas zx flux Ik heb vier uur snij lichamen

Ik heb vier uur snij lichamen ”

De andere verdachten is Matthew ‘s verloofde en Monica susairaj acteur Canada, Maria.

Tijdens de ondervraging van de werknemers, blijven verbijsterd, zei hij, in gesprek met de politie van vier uur lang op de details van de zaak van de commissaris voor de misdaad rakesh Maria op donderdag avond.Matthew van donderdag naar Mumbai kochi veroordeeld tot hechtenis tot 29 mei.

“Hij al bijna vier uur om de grover ‘s lichaam in fijne stukjes, die geschikt is voor de tas, Maria.Het is in susairaj appartement in Dheeraj mallard kaartenhuis (West) van 12.30 uur tot 16.00 uur, 7 mei.

De lichamen meegesleurd in de badkamer.En Matthew de anatomische lichamen stapelen zich op. Susairaj in plastic zakken, en op de verpakking in drie koffers. ”

Een gebeurtenis, Maria dat Matthew was van de vluchten van Air India kochi 15.45 uur in de ochtend.Maria was van plan naar kochi 17 mei en Matthew haar verjaardag vieren.

Matthew naar Mumbai om 18.45 uur naar susairaj ‘s huis.Hij vindt grover slapen op een matras op de vloer. “Dit en de filmsy pyjama ‘s susairaj is al erg genoeg dat hij de dingen wil.Met grover korte ruzie, hij heeft een mes uit de keuken van hem een paar keer in de borst en buik, adidas zx flux “zegt Maria.- dood in 12, 15 minuten.

Zelfs het bloed doorweekt grover ligt op de vloer, susairaj en Matthew in de buurt van de matras van liefde. “En dan beginnen met de duivel ‘s lichaam, Maria.

In de instructies voor de aankoop van twee Matthew, Maria sporttas en surrealistische stedelijke markt een broodmes.Ze heeft een tas met susairaj gesneden blokken.Hij nam de driewieler tot susairaj vrienden en choreograaf kiran Shreyas di adidas zx flux mensie waar in Suva.Ze lenen van z ‘n Santro en ze terug, koop een paar blikken benzine en een aansteker.

Matthew, die ooit adidas zx f adidas zx flux lux in een opleiding in de Rh̫ne Рins, bekende Manor jungle, met inbegrip van gehakt van delen van het lichaam verbrand de tas.

Wat het proces van man en vrouw, verrast, na 9 uur ‘s avonds terug, susairaj ging koken.Snel, grover ‘s vriend naar haar huis in z’ n verdwijning en ze samen naar het politiebureau van de klacht een register van verdwenen.

“Ze is goed, niemand van haar rol is dat,” zegt Maria.Als ze terugkomen, susairaj en Matthew naar een restaurant.

Deze mensen hebben een plaatselijke kunstenaars schilderijen. “Ze werden later door de politie bellen, ze van de verklaring is opgenomen, “zegt Maria.