adidas zx flux “De internationale zakken, is

“De internationale zakken, is van essentieel belang voor de toekomst van de Chinese economie.

Kevin… En nick – Edwards, Reuters

De koning van China en karohy steen heb, nog een naam van de stad, chic stijl is synoniem met de lijst.Verhuisd naar Londen, Parijs, Milaan, vergeten.Hallo zeggen in de stad internationale pakketten,.

Maar 236 dollar transacties van de centrale steen is het gebouw in de stad, ongeveer 100 km afstand van Shanghai is niet alleen de buitenlandse mode de portemonnee vinden de perfecte plek.

Het doel is om de ontwikkeling van plaatselijke ondernemingen hun eigen merk en het op de markt brengen van de waardeketen, te beginnen met de uitbreiding.

“Als we dat niet doen, misschien vijf jaar vanaf nu, de meeste fabrieken zal hier in de toekomst failliet, maar een ding”, zei dat de internationale bagage, Voorzitter (IBC) en de plaatselijke groep bagagemaker, groentje.

De nieuwe is van veel meer tassen fabriek, met ongeveer 50.000 mensen op de 40.000 mensen die scherpe, winst, na tien jaar van voortdurende groei van de beroepsbevolking en de kosten van de grondstoffen en de neergang van Europa, is een nieuwe dreiging bestaan in een industrie 80% van de output is 70 voor buitenlandse klanten.

Dit is een bekend verhaal in China, de grote industrie gegenereerde inkomsten van ongeveer 2.000 miljard dollar van de inkomsten uit het afgelopen jaar.

De voorbeelden van gevallen is dat de Chinese leiders willen zien van de ontluikende economische, en voorziet in een studie van de voordelen en uitdagingen van de regering van het land wordt geconfronteerd met de overdracht van de fabriek van de uitvoer op de weg.

Beijing wil de lokale bedrijven in de snelle groei van de Chinese buitenlandse merken op de wal – Mart, Apple en in producten met een hoge toegevoegde waarde de initiatiefnemers hun favoriete consumptiegoederen en de hervorming van de fabriek van de onderkant van de nationale vergadering.

De Chinese lei adidas zx flux ders nodig van de verwerkende industrie in de waardeketen, en om te voorkomen dat de zogenaamde een modaal inkomen. De stagnatie van de rijkdom van het marktaandeel va adidas zx flux n de door de lagere kosten van concurrenten in landen met een hoog inkomen en het verkrijgen van de status van ver weg zijn.

De Communistische Partij dat deze kan leiden tot de algemene ontevredenheid, terwijl de Chinese uitvoer waarschijnlijk arbeidsintensieve wijze banen verloren gaan.

“We moeten de orders, die p adidas zx flux rovisie in de kosten van de behandeling, maar kunnen we niet overleven.”Het patroon is dood,” zei de CAO, de directeur van het nieuws en plaatselijke comités van de adjunct – directeu adidas zx flux r.

De weg naar welvaart

De IBC – programma zullen worden samengebracht, detailhandelaars, groothandelaars, handel, leveranciers van grondstoffen en dienstverleners, ontwerpers naar een plaats met de verlaging van de kosten en de afhankelijkheid van de uitvoer, de ontwikkeling van de interne markt en de doelstelling van het merk.

Samen in een centrum van excellentie is een weg naar de welvaart.Lloyd ‘s in 1688 Edward in hetzelfde gedaan in z’ n koffie, de plaats van bijeenkomst makelaar, handelaren en financiële instellingen in de verzekeringsmarkt nog Lloyds uit Londen, is een van de grootste leverancier van de verzekering van de leverancier van meer dan 300 jaar.

En z ‘n partner zien toepassing van IBC – 400000 vierkante meter in het kantoor van ontwikkeling, de wholesale – markt en op de verdubbeling van de studio’ s in elk jaar ongeveer 10 miljard dollar in de zak van inkomsten (1,6 miljard dollar) en de vermindering van blootstelling in 2020, en 50 procent van de industriële produktie.

Stone heeft aanbevolen jiaxing regering in de provincie meer werkgelegenheid voor IBC – 10.000 mensen in september aanstaande als model voor de oprichting van een mode hoofdstad naar Milaan en Parijs.Maar z ‘n motief is meer winst, in plaats van een symbool blijven van de Chinese economische landschap.

“Nu de Chinese mensen meer geld”, de toepassing van 46 jaar oud, die uit China de Europese Sherman International Business School MBA, spreek Engels.

In het verleden, een zak is gebruikt voor elke doelstelling.Maar nu, vooral voor jonge mensen, als ze de verkeerde zak, in geval van fouten, ze was, ze zou me van, “zei hij.”Dit is een grote potentiële markt. ”

Aan de buitenlandse vraag en de stijgende kosten en op de behoefte aan een verandering.Een aantal exporteurs is de vermindering van de capaciteit van de mensen die proberen te overleven.

In de afgelopen vier jaar heeft China de tweede crisis de groei dit jaar gemiddeld ongeveer 7,8% en 2011.Dit is slechts 2,7% van het Ministerie van handel in augustus vorig jaar en dat zal in de komende maanden dingen kan van invloed zijn op de officiële doelstellingen voor 2012 wordt verhoogd met 10%.

Dit is geen geweldig nieuws, in een land van de totale export van 31% van het BBP in 2011, de steun van 200 miljoen banen en analisten dat de raming van de economische groei van de zwakste 1999, aangezien 7,7%