adidas zx flux Alles over de exclusieve.E

Alles over de exclusieve.

Excuses voor de dood van James Brown, papa heeft een nieuwe tas.Dit is mijn moeder, ze is als beyonce, 52500 dollar waard.

14 de Louis Vuitton tas is afgesloten, de handen in elkaar geflanst die zak aan stukjes.Om ervoor te zorgen dat u de enige zou zijn kind in een zomer de ultieme “het” pakket, een verkoop in Noord – Amerika en 24 van de vijf.Kan de vertegenwoordiger niet in Toronto van LV commentaar te geven.

In december, naar verluidt, Chanel is gestart met een “het” witte zak krokodil en diamanten.Slechts 13 wordt wereldwijd, ze gaan 260150 dollar.

Waarom is in het Huis, de kosten van verpakking en luxe auto ‘s zo veel?Zelfs de coach, de zak gemiddeld 300 dollar, de invoering van een reeks Limited edition van de krokodillen tas van $10.000.De enige online – aanbo adidas zx flux d van neiman Marcus als PRADA 8990 dollar maakt het een krokodil koppeling in toebehoren, goede timing, maar moet de krokodil was ter gelegenheid van de viering van de honderd jaar.

De ontwikkeling van alle exclusiviteit is over.Als iedereen een standaard Vuitton duizenden blok, dan in de hoog – of echte coole kinderen?

“Ik zit in een team van vorig jaar van de merken en het hoge luxe klanten iets betekent,” Christina zei dat McDowell, imago consultant en de woordvoerder van de nationale holt Renfrew, het materieel moet worden behouden en de merken van de vlinder thuis. “De klant is geteisterd door iedereen toegang kunnen krijgen tot het merk?Dit is de adidas zx flux reden waarom de behoeften van de klanten meer versiering en ras. ”

Vreemd, een replica van John Maloney dat in het ontwerp – vice – voorzitter van het ontwerp van het hoofdkwartier van de groothandelaar in Dallas, juwelen.

“Bij neiman Marcus, Saks designer tas de gemiddelde verkoopprijs, bergdorfs en holt Renfrew is $1000,” zegt Maloney. “De laatste mode is exclusief.De belangrijkste in het Huis moet super nieuwe verzinsels, speciale behandeling en naaien en proberen hun pro adidas zx flux ducten gemakkelijker de auto in chinatown.Zie je hoe frustrerend dat de medewerkers met een grote knock – out pakket betaal je huis betalen? ”

Deze tas is een ster en een zijn eigen naam: Hermès; – fendi tas; de Dior zakken, chloe ‘s tas Paddington.

“Nu is het zakken,” zei hij. “De prijs is die gekke scheppen nu dragen de aanbidders van het verschil tussen de Gucci, PRADA en Marc Jacobs, wie kan het zich veroorloven Birkin of dure status symbool op de echte VIP.Gucci, PRADA, zijn nu de “markt”.

De hoge prijzen in euro van de luxe van een paar jaar geleden is toegenomen, en moet de zakken van 500 dollar, nu al meer dan 1000 dollar.De prijs is $895 shirt wilde van Marc Jacobs 3900 dollar kamerjassen in Tom Ford nieuwe aangepaste winkel in Manhattan.

Ford zei, hij wilde een plek waar Cary Grant, “in de winkel als hij zou nog in leven zijn.” (het feit dat G adidas zx flux rant is erg goedkoop, op basis van Maureen Donaldson fotograaf, hij woont in de jaren 70. Canada Bureau voor de statistiek en geen spoor van luxe.

De Vereniging van gold – plating.

Anya Hindmarch milieubescherming canvas “ben ik niet in een plastic zak,” voor $15, leiden tot een nieuwe golf van Azië naar Manhattan, en dan in een paar honderd dollar op Ebay verkopen.Wil je wedden dat niemand met een groene ui.

Maar ook niet de zak.Vrouwen zijn altijd zo tolerant omdat de portemonnee is de tas van je niet 20 jaar of een gewicht van 20 kilo, die een.

Een vrouw die tassen, omdat ze zei dat ze te groot zijn, niet geschikt is voor het ontwerpen van kleding.Ze liet haar tas gewicht, ook, maar ze hebben nog kleiner.

“De vrouwen niet langer voor de aankoop van twee en een half jaar zakken, Goldstein verklaart dat in New York Fashion Institute of toebehoren ontwerp van de voorzitter van de afdeling.Ze kopen van vier tot twaalf.Het pakket van vrouwen als een luxe, het is een essentieel onderdeel van hun kleding, dit is hun persoonlijkheid en een deel van het beeld van de “.

“Waarom is een vrouw met z ‘n zakken doen?De mannen niet begrijp, “McDowell vragen.”Dit is onmiddellijk aan de relatieve veroorloven, het symbool van de status en de investeringen in een stuk.Het kan je kleren.Je droeg een naïeve t – shirt, donkere Broek, en gooi het in de tas en een mooie schoenen, je bent Cool. ”

Kleine kinderen van alle vormen van de bevolking, designer tas “,” zei Goldstein. “Jonge meisjes te overtuigen van hun moeder, ze moeten de coach zak van een merk Gucci, PRADA,.Wat zal zien hoe sport per week.

Als ze een zware prijs, designer tas is vooral voor investeringen, en helpen bij het redden van de stortplaats ruimte.

“De winnaar is Hermes tas,” zegt Maloney. “Het