adidas superstar De inzameling van afvalAfg

De inzameling van afval

Afgerond en ingediend bij de online – aanvraagformulier.

adidas superstar Het drukken van gebruikersvriendelijke toepassing kan ook de vorm.Aanvragen kunnen drukken en de voltooiing van de volgende aanvraag per post of per fax de instructies, de stad van de diensten voor het beheer van afval.

De ontvangs adidas superstar t van de aanvraag binnen één week na de zullen we contact opnemen met je telefoon.De toepassing van het programma, met inbegrip van een service personeel kan helpen bij de identificatie van de beste positie te bepalen je afval voor recycling en terugwinning, en de vaststelling van een datum voor het begin van uw dienst.

4.Ik kan deze diensten ontvangen?
adidas superstar

Deze diensten worden verleend en ten minste drie maanden, als je het nodig hebt.Dit is jouw verantwoordelijkheid, laat het ons weten als je niet langer nodig contact op te nemen met de diensten voor het beheer van afval van de diensten, in de 496 5698 780.

5.De verzamelaar zal ophalen?

Verzamelen van alle gezinnen en dezelfde regels van toepassing op hetzelfde materiaal te verzamelen.Het herstel moet in de blauwe tas en afval (blauw) of de container.Elk vaartuig moet adidas superstar worden van niet meer dan 100 liter.Elke zak of containers met een gewicht van niet meer dan 20 kg (44 kilo).