adidas superstar dames Om te voorkomen dat deze vakan

Om te voorkomen dat deze vakantie, rugpijn

Rijdend door de sneeuw met boodschappen.De o adidas superstar dames pschorting van de ladder heb maretak.Zet de koffer in de auto.Geen wonder dat je rug pijn.

De pijn die tijdens de feestdagen is Rosen, Charles., Md, geen verrassing, orthopedisch chirurg aan de Universiteit van California, Irvine, medische centra, hij zegt dat hij een gewonde in december van elk jaar model. “Een slechte vervalsing, die zal leiden tot de oprichting van buigen of de druk in de wervelkolom, de wervelkolom, scheuren, “zei hij.

Worden uitgevoerd.Als een rugzak, met een gewicht van distributie, zodat je niet om je grote Kate spade fitn adidas superstar dames adidas superstar dames ess bagage, portemonnee, boodschappen zijn hetzelfde.

Klimmen.Met de ladder?Ga zo dicht bij de bomen, sta nooit op de Top van de maatregelen of vol met zijn handen vol.Als je met een zwaar ding, om ervoor te zorgen dat je in goed gezelschap.Niet te ver weg.Een goede vuistregel: laat je kont uit de beide partijen in het verleden van de ladder.

De lift intelligentie.Wanneer de mobiele verpakking, zodat de doos in de gesloten, terwijl de opheffing of vermindering van, je hele lichaam (niet alleen in de taille), en gebruik je benen.

De stress.Rosen zegt, blijf rustig, rustig, het is goed voor de gezondheid, ook goed.Studies tonen aan dat de emotionele stress kan leiden tot soortgelijke robot lichaam staat, dat je gemakkelijk kunnen worden verwijderd of glad.En deze stijf maakt het voor mensen gemakkelijker in een lastige situatie, waardoor ze de druk op ze in de rug.Het is een vicieuze cirkel, adidas superstar dames want als je de pijn, je zal meer de nadruk leggen op de! “.