adidas sneakers 18. De jager.Vergeleken me

18. De jager.

Vergeleken met 18 punten, hoewel, hypotensie, Tim is Cool, bruine, in de steden in het County op de dag van de opening van de schietpartij.

Leuke vrouw, Theresa zegt dat er een stroom van familie, vrienden en geïnteresseerd in de plaatselijke jagers he adidas sneakers bben een bezoek gebracht aan de koele huis in Rochester Street, dat de afgelopen week in de garage zien hangen, het hert.

Ongelooflijk.Ze zei dat, als de seconden tot aankomst.

– Cool, 50, in de gevangenis van Moravië, luitenant, zei dat hij in privé – eigendom, toen hij z ‘n hert voor een motie van orde.

Eerder dit jaar heeft hij met z ‘n boog nam 8%, dit is z’ n grootste verantwoordelijkheid.Hij richt zich op z ‘n geweer gericht op de Beretta kaliber 12.

Hij zei: ik weet dat dit een grote, volwassen Buck van 80 meter, ik nam een pistool.

Het hert liep voor 60 meter viel.COOL dat hij naar z ‘n hert kruipen testmethode.In het kader van een half begraven in de modder.

En dan de andere helft van het ontstaan en het gewei, zei hij.Hij weet dat schreeuwen, (…).Meteen z ‘n telefoon, sms’ en z’ n zoon en z ‘n broer, is hij de beste vriend v adidas sneakers an de man die hij kon bedenken.Deze boodschap is heel eenvoudig: als je een 17 de bal, ik zou het niet gek.Hij zei adidas sneakers dat de eerste 17 punten op gewei, kan niet worden vastgesteld of een ander.172 kilo weegt, verbrand, ter plaatse te dragen.

Vrienden zijn er vast van overtuigd dat er een hert niet typisch, punt 18 van de plank, acht uur aan de ene kant, en de tien aan de andere kant.Z ‘n beste vriend, Steve december auburn, wie kalm beschreven als een goed Jager, gemeten aan hun gewei, een niet – officiële Boone en 176 2 / 8 Crockett score.

COOL is gedaald (van de schouder op de hoek en je een hert), programma ‘s en breng ze naar het hoofd van de monsters van een berg.

Hij zei dat alles is in adidas sneakers teressant, omdat hij vorig jaar op de opening gemist en de meeste van de seizoenen, omdat een gezin op vakantie, z ‘n vrouw van plan naar Ierland en met plezier opnieuw kalm en familie.Hij zei dat Hunt vrienden genadeloos tegen hem zeggen.