adidas schoenen Austin straf maten in de zak v

Austin straf maten in de zak van de vijftiende club PGA

Woody Austin niet kan beslissen of hij moet z ‘n 3, van gietijzer, van ijzer of van een mengsel van de tweede ronde van de PGA toernooi.Hi adidas schoenen j is niet voorzichtig zijn met twee ballen, dat hij vier keer gooide de bal, en waarschijnlijk in de Oak Hill afgelopen weekend spelen dit spel.

Vrijdag, als hij ontdekt dat hij in de zak heeft 15 club als hij een beroerte werd beoordeeld als straf.Z ‘n 71 75 jaar oud, en zet hem op een leeftijd van 4 jaar meer 144.

“Ik kan niet zeggen dat ik erg boos, omdat het meer is een schok, dus je bent depressief, Austin zei.”Ik denk dat na 20 jaar heb je iets stoms gedaan, dit is de eerste keer dat ik iets dergelijks te doen.Wat ik nu wil doen is uitzoeken hoe we de DQ. ”

Artikel 4 mogen slechts 14 een club.Elke vrije worp is een gat van elk 2 BAR, een extra club in de grootste vier staven.Dit is een controversiële kwestie, want het is in code 215 van de derde afslag, hij kijkt naar z ‘n pakje, dat hij nog steeds een mengsel van binnen.

Austin heeft z ‘n zoon, degene die het voor de rest van de eerste negen.

Dit is de eerste keer dat een speler in de belangrijkste in de zak 15 club sinds Ian Woosnam in 2001 de Britse open.Anders is’ parallelle aanwijzing in de laatste ronde in de gaten, zodat het vogeltje.Hij in een extra pakket van de bestuurder, want de Koninklijke Lytham St. Anne van een 3 gat, zonder dat het tot een tweede gat.

Austin, in z ‘n carrière maken fouten.

Als de betrokken vermist en hij herhaaldelijk heeft z ‘n dealer – op z’ n hoofd heel boos, hij is de meest bekende, een video – gevoel.In 20 adidas schoenen 07 de beker, probeerde hij van een meer met wapens spelen in het water, de bijnaam ‘de duiker.

Austin, wie in aanmerking PGA toernooi winnen alleen Mississippi vorige maand, en zeggen dat het niet kan gebeuren bij goed weer.

Oak Hill is hij een lange tijd, en de twee par 3 200 meter boven de Groenen is verhoogd.Hij is het gebruik van de twee clubs en de reikwijdte van de beslissing aan te houden, met drie ijzer, omdat hij beter spelen.

In een lichte regen, caddy adidas schoenen zijn opgenomen in de club om te drogen.Hij is niet de schuld van z ‘n caddy, .

“Dit is mijn schuld, en z ‘n schuld net zo veel.Dat is ons werk, “zegt, Austin.Het is een van hen.Als het niet regent, vangen we het.Maar je wordt alles met regen, maak je een handdoek en andere dingen, dus je kunt het niet zien.Maar als we op een normale dag de eerste afslag, club daar, kan je het zien.Dit is zo ‘n grote club, je kan het niet missen. ”

Precies, hij neemt nota van het gat in de derde 3 BAR, zodat hij de toepassing te mengen.

“Ik zag het nooit, tot ik daar vond een ijzer 2 / 3, en heeft het,” zegt, Austin.

Austin, zei dat hij nog steeds in een 75 na de ondertekening in shock.Wat als hij z ‘n tas afluisteren extra club is de 18e hole van de bogey en deze schatting is een keer te veel adidas schoenen om te snijden.