adidas schoenen Austin heeft aan de · reed ver

Austin heeft aan de · reed verdacht in Westminster

Weet 9wants heeft bevestigd dat het deel van het lichaam werd gevonden in het Huis van m adidas schoenen oord verdachte gearresteerd, in de weg.

De verdachte, een 17 – jarige Austin reed sigg, vastgehouden op dinsdag avond.Bronnen vertellen SIGG moeder op de een of andere manier heeft hem gevonden in Jessica ‘s verdwijning kan met de negen.De moeder heeft de politie bellen om hem op dinsdag avond.

Interview met ongeveer zes uur uit.9wants weet hij biedt ze over de dader weet dat alleen is nauw verbonden met de specifieke details.

Ik geloof dat we al een belangrijke stap in de richting van de rechtvaardigheid van Jessica, de chef van de politie “Westminster zei, woensdag bij de persconferentie.

– birk bedanken voor de sociale biedt ze aan de politie, duizenden hints.

“Justitie als Jessica is een proces, dit is het begin van een proces dat” Jefferson County officier van Scott laag woensdag tijdens een persconferentie.

Onderzoekers zijn genetische tests, om te zien of in overeenstemming met de verdachte.

Weet 9wants met Hicks zei dat de moeder, maar ze wil het niet over z ‘n arrestatie.

De politie is nog steeds op de vragen over de zaak aan het publiek.

De verdachte was in het mortuarium van wetenschappelijk belang

Volgens bronnen 9wants weet, is hij in het mortuarium wetenschap te interesseren en deel te nemen aan de arapahoe college.

SIGG heeft ook deelgenomen aan de vorig jaar in warrentech forensische klas.Een klasgenoot van de studieprogramma ‘s en boer zei dat ze het DNA en de plaats van de misdaad.

Buck zei “Meaghan heeft een project te ontbinden en instellingen.Hij gebruikt de huid van de ratten, en het in de handel brengen van verschillende milieu, met inbegrip van de bevriezing van de temperatuur in de open dekken, vuil.

De verdachte is ex – vriendin zei, “goed”.

De moordenaar van kinderen worden beschuldigd van een vriend beschrijven als “aardig”.

“Ex – vriendin, wie is” negen “erkenning van Danny, moeilijk is hij beschuldigd wordt.

“Ik weet dat Austin niet zo iets zou kunnen doen,” zegt, Danny.Hij was mijn eerste vriendje.Hij was mijn eerste kus.H adidas schoenen ij is mijn eerste afspraakje.

Ze weet niet dat een waarschuwing, maar niet van wapens heeft.

“Ik weet dat hij in z ‘n kamer adidas schoenen heeft een zwaard, of het is een mes, of wat dan ook.Maar dit is z ‘n man – grot.

Ik koos hij veel onverbeterlijke, “zei.Austin is gewoon anders.Dus waarom niet kiezen voor verschillende mensen?Maar nogmaals, ik gepest toen ik erg jong. “De politie in Westminster heeft maandag een rechtstreeks verband tussen een verjaardag, een poging tot ontvoering van meren en Jessica · in kattner moord.

In het Memorial Day weekend, de politie zei dat het een jogger van achteren aangevallen in een persoonlijke kattner meer gebruik te maken van een chemische – RAG probeert haar te veroveren.De vrouw af, ze zullen laten zien.

Op een dag, zei de politie kattner meer gebeurtenissen en het bestaan van een verband tussen adidas schoenen · gebeurtenissen, maar tot ze maandag twee gevallen van formele banden.

Maandag avond, de politie zei dat ze de uitsluiting van andere bewijzen van de negen is hersteld en de zaak voor onderzoek.

Het meest opmerkelijk is, zegt de politie vuilniszakken, ridgeway lichaam werd gevonden dat de ontvangst van de boodschappen niet relevant is.