adidas schoenen Austin detailhandelaren verbod

Austin detailhandelaren verbod op steun.

Een nationale organisatie voor de bescherming van het milieu van de non – profit verkleed als papier en plastic zakken monster hield de steun van de leden van de tekenen van verontreiniging en het verzamelen van Austin het stadhuis donderdag een verbod voor de plastic zak.

De bescherming van het milieu in Texas gehouden persconferentie over sport, één met de zakken in de gemeenteraad verbod “, zal later donderdag bespreken.

Austin Texas milieu programma directeur Dobbs – Andrew zegt dat hij al a adidas schoenen an de plaatselijke kleine en grote detailhandelaren dat gunstig is voor het milieu tas nodig.

Verbod op de plastic zak van de zak kan redde adidas schoenen n van de detailhandelaren veel geld en vermindering van afval, Dobbs.Hij 774 adidas schoenen 000 raming, die met behulp van pariteit pakje per dag.

Maar sommige mensen zijn het nie adidas schoenen t eens met de voorstellen van Dobbs, de ondernemingen met een verbod.

“Ik vertegenwoordigers van verenigingen van detailhandelaren van Texas, de omvang en de strepen van de vertegenwoordigers van alle grote en kleine winkels, ik weet niet of ik de leden die voor het verplichte gebruik van de bescherming van het milieu,” zegt, ronnie volkening, Texas, voorzitter van de vereniging van de detailhandelaren en de Chief Executive Officer.