adidas Ashok Leyland zak bus van Bang

Ashok Leyland zak bus van Bangla adidas desh om de waarde van 35 / cr

New Delhi: hinduja vlaggenschip ondernemingen ashok Leyland maandag hebben ze een aanbod aan Bangladesh 88 airconditioning in auto ‘s de waarde van 6,5 miljoen dollar (ongeveer 35 roepies).

“Ashok Leyland aankondiging van een andere orde van Bangladesh wegvervoerbedrijven (plattelandsontwikkeling) 88 de bus voor de waarde van 6,5 miljoen dollar krediet lijn van de waarde in India (LAC) in het land van het stedelijk vervoer is een regeling voor de verbetering van de bedrijfsvoertuigen, in een verklaring van de fabrikant.

In het kader van de transactie, ashok Leyland – k dasari zei: “dat ook vertegenwoordigers van het stedelijk vervoer in Bangladesh op een nieuw niveau in het proces, benadrukken we dat we de betrokkenheid van partners en een vooraanstaande positie in het land van d adidas e cv, leidende spelers.”

Hij voegde eraan toe dat het een bevel is, zal de verwezenlijking van de visie van de tien is op vrachtwagens en de vijf grootste fabrikanten van auto ‘s een belangrijke stap in de goede richting.

Vorige week, het bedrijf heeft aangekondigd om 100 ‘Falcon bus, Ghana 7,6 miljoen dollar (ongeveer 42 roepies miljoen roepies).Het heeft van die bus naar Nigeria en die de bus in Lagos snel systeem, dit is de enige die patronen in Afrika ten zuiden van de Sahara hoge adidas positie.

Ashok Leyland zei onlangs dat 750 roepie zal verbeteren door de uitgifte van effecten adidas van private equity – basis financiĆ«le investeringen nodig.