adidas Ashok Leyland in tweedehands a

Ashok Leyland in tweedehands auto ‘s zaken

Kochi 30 mei: bedrijfsvoertuigen vooral ashok Ley adidas la adidas nd heeft vandaag aangekondigd dat de markt in tweedehands auto ‘s in Zuid – India hier de renovatie van tweedehands auto’ s “van de altrux merk gelanceerd.

In deze functie heeft de invoering van altrux van auto ‘s, ashok Leyland speciale Directoraat V M hombali dat de geraamde markt voor bedrijfsvoertuigen in het land van 100000 per jaar.

“De groei van de markt.Ashok Leyland is het eerste land dat de f adidas abrikant de bedrijfsvoertuigen in het gebied, is volledig in de sector georganiseerd op dit moment “, voegde hij eraan toe.

De invoering van voertuigen, de altrux in jaipur is twee dagen geleden en Kerala in Zuid – India de eerste zender.De andere zeven tot acht lidstaten zullen betrekking hebben op de in het hele land 08 – 2007 en 2009, zei hij.

Ons doel is een $15 voor het marktaandeel van tweedehands auto ‘s zaken in de komende drie jaar “, zei hij.

Hij zei dat het bedrijf zal het gebruik van auto ‘s kopen ashok Leyland van markt en voorwaarden voor het gebruik van een uitputtende lijst van de 140 punten.De renovatie van het voertuig wordt zes maanden voor de garantie.

Financiële instellingen zou de regeling voor de aankoop van voertuigen en in de door de financiële instellingen.

De heer R. Denech. De uitvoerend directeur t v en zei altrux voertuigen worden door de TV uit de verkoop van 15 in Kerala.

Voor de regering van Kerala is de eerste van de belasting over de toegevoegde waarde voor de regeringen van de lidstaten de verkoop van commerciële voertuigen, zei de heer denech ashok Leyland verkocht ongeveer 1700 wagens per jaar in Kerala.Geschat wordt dat “altrux voertuig nog 400 voertuigen te verkopen.

Hombali ashok adidas Leyland heeft gezegd, de tweede grootste fabrikant afgegeven voor bedrijfsvoertuigen, 83094 auto verkocht in 2006 07, een record, meer dan de verkoop van 35% in 2005 – 2006.